Vrouwelijke erogene zones | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouwelijke erogene zones - 21-06-2018

Heb je zojuist een geslaagde date gehad en zijn jullie samen in bed beland? Dan is het natuurlijk van belang om te weten hoe je vanaf nu verder moet gaan. Daarom lees je hier de beste tips, zodat jouw date je eigenlijk niet meer kan weerstaan. Een veelgehoorde kritiek op de bedprestaties van mannen is dat ze veel te snel op het uiteindelijke doel afgaan. Naast de vagina heeft een vrouw echter nog veel meer gevoelige plekjes die een vrouw in de juiste stemming brengt. Omdat de mannen hiervan op de hoogte gesteld moeten worden. Een vrouw kent namelijk meerdere erogene zones op het lichaam, wij bespreken er daarom alvast 5 met jou.  

Binnenkant van de dijen

Dit komt natuurlijk al in de buurt van de vagina, maar het is juist niet te bedoeling om je hier gelijk op te richten. Raak de binnenkant van haar dijen aan om haar te laten verlangen naar meer!

Haar onderrug

Ondanks dat hier geen echte erogene/gevoelige zones zijn, is de onderrug wel een fijne plek om haar een massage te geven zodat zij volledig ontspannen kan genieten van de rest van jouw aanrakingen.

De nek

De nek is natuurlijk welbekende erogene zone. Door haar in de nek te kussen, kun je een vrouw opwarmen en maak je haar klaar voor het echte werk.

Borst en tepels

Aangezien dit een van de gevoeligste en intiemste plekjes van het lichaam van een vrouw is, zorgt de aanraking hiervan er snel voor dat je date in de juiste stemming raakt. Daarnaast wordt dit door de meeste mannen ook niet als een vervelende klus gezien ;)

De mond

Dit kan haast niet achterwegen gelaten worden tijdens een hete vrijpartij. De klassieke tongzoen wordt door bijna iedereen wel gewaardeerd. Dit komt omdat de mond, tong en lippen gevoelige zenuwen bevatten die geprikkeld worden tijdens zo'n zoen!

Ook al staan deze plekjes bekend als erogene zones, dit betekent niet dat elke vrouw dit (even) fijn vindt en hetzelfde reageert. Het is dus vooral belangrijk om de reactie van de vrouw af te wachten, zo weet je precies wat ze fijn vindt en niet. Heb je toch nog wat extra tips of meer hulp nodig? Kijk dan of er geschikte producten voor jou in onze webshop te vinden zijn.
 


<- Terug naar nieuwsoverzicht