Trek de vrouw van je dromen aan | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Trek de vrouw van je dromen aan - 15-01-2016

Je staat in een café of je ziet haar in de stad, het is altijd het zelfde type vrouw waar je naar kijkt. Die lange dames op hoge hakken en die chique jurk, of juist die gezellige dames met een eigenzinnig gevoel voor mode. Kleding zegt iets over de persoonlijkheid van een vrouw, en iedere keer weer val je het zelfde soort dames. Het is tijd voor actie, met een paar simpele denkwijzen kun jij ervoor zorgen dat zij ook naar jou kijkt! Trek de vrouw van je dromen aan na deze

Wat wil je nu echt?

Om ervoor te zorgen dat je de vrouw van je dromen aantrekt, moet je er eerst voor zorgen dat je voor jezelf helder hebt wat voor vrouw je wilt aantrekken. Het klinkt vreemd, maar pak eens een stuk papier, of een worddocument en omschrijf zo goed mogelijk hoe de vrouw van je dromen eruit ziet. Verval niet in standaard zaken zoals: flinke borsten en lange benen, maar kijk naar kledingstijl, verzorging(haar, make-up), houding, spreek wijze etc. Als je klaar bent zou een onbekend persoon aan de hand van je omschrijvingen op straat de persoon waar je je toe aangetrokken voelt moeten kunnen aanwijzen.

Pas je aan en trek de vrouw van je dromen aan!

Stel je voor, je voelt je keer op keer aangetrokken tot meiden die zich profileren als skater, ze dragen Converse, hebben regelmatig een bandshirt aan, een rugzak vol logo stiksels en over het algemeen dragen ze vrij veel zwarte make-up. Deze meiden voelen zich niet aangetrokken tot heren die met leren schoenen en een nette blouse en colbert aankomen.

In veel gevallen kun je zelf goed beredeneren waar deze dames naar op zoek zijn. Als je echt geen idee hebt, zoek dan bijvoorbeeld op google naar afbeeldingen van deze dames. Kijk met wat voor mannen zijn op de foto staan en noteer voor jezelf de verschillen. Lang haar, andere kleding en wellicht een baardje in dit voorbeeld? Als je deze aanpassingen aan je uiterlijk durft toe te passen zul je jezelf gegarandeerd op de kaart zetten voor deze dames en trek je de vrouw van je dromen aan!

Ben je klaar met je transformatie? Stap dan eens op een dame af, en stel je gewoon eens voor, zeg haar dat je haar wel ziet staan en je zult je positief verbazen over haar reactie.


<- Terug naar nieuwsoverzicht