Verbeter je seksleven | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Tips om je seksleven te verbeteren - 12-06-2018

Wanneer je een leuke vrouw gevonden hebt, en het tussen jullie klikt, is het tijd voor de volgende stap in jullie relatie: seks. Na enkele maanden of soms jaren, is de nieuwigheid er vaak vanaf. Dan moet je op zoek naar andere manieren om jullie seksleven spannend te houden. Hieronder volgen vier belangrijke tips voor een avontuurlijk seksleven.

Tips voor een avontuurlijk seksleven

  1. Wissel eens af – als je je sekspartner tevreden wilt houden is het van belang om voor afwisseling te zorgen. Dit kan op allerlei manieren. Neemt zij bijvoorbeeld nooit het initiatief, maar moet jij altijd het voortouw nemen? Of andersom? Zorg dat de rollen eens worden omgedraaid, en geef hier je partner ook de mogelijkheid voor. Wanneer jullie dit regelmatig afwisselen, merk je dat je elkaar steeds beter leert kennen, en de seks weer leuk en spannend wordt.
  2. Heb seks op verschillende plekken – bij het hebben van seks denken we al gauw aan de slaapkamer. Maar ook buiten de slaapkamer zijn er genoeg plekjes waar je seks kunt hebben. Heb jij toevallig een fantasie over het hebben van seks in het bos? Of heeft je sekspartner altijd al geroepen dat ze eens seks in de auto wilt hebben? Maak deze fantasieën waar, en breng weer wat spanning in jullie seksleven. Maar kijk uit dat jullie niet betrapt worden! Het is niet de bedoeling dat andere mensen hier overlast van ondervinden, dit is namelijk strafbaar. Tip: Volgens Cosmopolitan zijn dit de 14 beste plekken waar iedereen eens seks moet hebben gehad.
  3. Verleid en verras haar – iedere vrouw houdt ervan om verleid en verrast te worden door haar partner. Voorkom een sleur in jullie seksleven, en verras je partner eens op momenten waarop ze het het minst verwacht. Weet je bijvoorbeeld dat ze vandaag om 5 uur klaar is met werken? Haal haar op, neem haar mee naar een restaurant en maak er daarna thuis een gezellige avond van. Je kunt er ook voor kiezen om haar gedurende dag al duidelijk te maken wat je vanavond met haar van plan bent, (seksueel) flirten is tegenwoordig namelijk ook heel populair via de telefoon. Zo weet ze precies waar ze aan toe is, en kunnen jullie gedurende de dag samen opbouwen om een spetterende avond tegemoet te gaan.
  4. Neem de tijd voor haar – in ons drukke leven schiet seks er soms wel eens bij in. Dit mag natuurlijk niet gebeuren, dus plan eens een hele avond vrij. Deze avond staat dan volledig in het teken van jullie seksleven. Zet de televisie, telefoons en andere apparatuur uit, en heb alleen nog maar aandacht voor elkaar. Om het een extra romantische touch te geven kun je bijvoorbeeld wat kaarsjes aan steken, of alvast een bad vol schuim vol laten lopen voor je partner.

Volg deze tips op!

Wanneer je deze tips opvolgt, is succes gegarandeerd. De basis van elk seksleven zou namelijk aandacht, liefde en tijd voor elkaar moeten zijn. Heb je nog meer tips of hulp nodig? Kijk dan op onze Lovegids webshop.  
 


<- Terug naar nieuwsoverzicht