TIPS: Net zo verleiden als de Temptation Island verleiders!
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

TIPS: Net zo verleiden als de Temptation Island verleiders! - 24-05-2018

Verleiden: sommigen hebben het van nature in zich, sommigen hebben er wat meer moeite mee. We kunnen het echter over één ding eens zijn: de verleiders in Temptation Island weten wat ze doen!

Misschien ken je het programma? Vier koppels gaan de ultieme temptation aan door gescheiden twee weken door te brengen in een tropisch resort, omringd door verleidelijke vrijgezellen die er alles aan doen om te scoren.

De vrijgezellen worden dus uitgedaagd om relaties stuk te maken, en in de meeste gevallen lukt het ook nog! Het leuke is: de verleiders hebben een aantal van hun handige tips prijsgegeven, en die hebben wij voor je op een rijtje gezet. Dan kun jij met deze tip toch zeker wel een leuke vrijgezelle dame versieren, toch?

 • Tip 1: Wees niet te opdringerig
  Maak oogcontact en "hap" pas zodra ze terugkijkt en teruglacht. Zodra ze dit doet, en je gaat met haar praten, gebruik dan geen cheesy openingszin. Start gewoon een natuurlijk gesprek over de muziek, de club / bar, of maak een complimentje over haar dans moves.
 • Tip 2: Versier haar als ze alleen is
  Versier een vrouw niet als ze tussen een groep vriendinnen staat. Dat komt nogal macho over. Kijk of je haar apart te spreken kunt krijgen, of trek de stoute schoenen aan en vraag of je haar even mag "lenen" van haar vriendinnen. Door de juiste indruk te maken stijgt je kans op succes drastisch!
 • Tip 3: Luisteren en praten
  Ben je in gesprek met je vlam? Top! Nu is het zaak om goed te luisteren en te praten. Zo is het belangrijk dat je écht luistert naar wat ze zegt, en daar weer op te reageren. Balans is belangrijk:
  - Stel vragen, maar maak er geen interview van door vraag na vraag op haar af te vuren.
  - Praat over jezelf, maar niet alleen maar (en niet te pocherig).
  - Geef complimentjes, maar niet te veel (want dat komt onecht over).
  - Humor is belangrijk, maar hang niet de clown uit.
 • Tip 4: Voorkom de friend zone
  De oh-zo-verschrikkelijke friend zone: als je er eenmaal in zit, dan is de kans klein dat je er weer uit komt. Zorg dus dat je wel (subtiel) laat merken dat je meer wil dan vriendschap. Ga je tijdens je gesprek bijvoorbeeld een drankje halen, raak dan subtiel haar rug of arm aan als je langs haar heen loopt.
 • Tip 5: Wees eerlijk & een beetje smooth
  Verleider Joshua praatte Megan binnen no-time uit haar relatie. Hoe? Niet door haar constant te vertellen dat ze de "allerleukste, mooiste en liefste van de hele planeet" is. Nee, doordat hij haar vertellen dat ze beter verdiende. Door haar te vertellen dat ze misschien beter kon gaan slapen voordat ze iets doms zou doen. Hij bouwt een vertrouwensband met haar op. Hij is het luisterend oor waar Megan behoefte aan heeft, maar doordat hij wel laat merken dat hij Megan aantrekkelijk vindt in méér dan een vriendschappelijke manier, springt de vonk vanuit haar kant dan ook snel over.
 • Tip 6: Schakel hulp in
  Met de bovenstaande versiertips kom je al een heel eind, maar als je niet gezegend bent met het natuurlijke verleiders-gen, dan kan wat extra hulp geen kwaad. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld het e-book, het verleidingspakket of misschien ga je zelfs voor de workshop.

Bekijk de mogelijkheden in onze webshop en wie weet sla jij straks jouw droomvrouw aan de haak!


<- Terug naar nieuwsoverzicht