Slimme tips voor meer matches op Tinder | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Tinder tips voor meer matches - 31-10-2016

Tinder is al een langere tijd een waar begrip geworden in de datingwereld. Geen andere dating site of app werkt zo makkelijk als Tinder. Je voegt simpelweg je foto's toe, schrijft een leuke introtekst en swipen maar! Op deze app krijg je namelijk foto's te zien van allerlei vrijgezelle dames in jouw buurt. Je kunt dan gemakkelijk beoordelen of je ze leuk vindt of niet, door naar links of rechts te swipen. Als je een mooie meid geliked hebt en zij jou ook, dan hebben jullie een match en maakt de app het mogelijk om met elkaar te praten. De persoon kan het niet zien dat je haar geliked hebt, tenzij jullie een match hebben natuurlijk. In dit artikel geven we je een aantal belangrijke Tinder tips om ervoor te zorgen dat je zo veel mogelijk matches. Een makkelijkere manier om vrijgezelle dames te ontmoeten bestaat bijna niet.

Zorg voor een goede profielfoto

Prima, maar wat is dan een goede profielfoto? Het allerbelangrijkste is dat je zorgt dat je alleen op de foto staat. Als je met andere mensen op de foto staat weet ze niet wie jij bent en bestaat de kans dat ze je niet liked, simpelweg omdat ze niet weet wie je bent. Dan is het slim om een foto te zoeken waarop je niet lacht. Je leest het goed: niet lachen op je profielfoto. Verder is het ook slim om niet recht in de camera te kijken en dus een foto te zoeken waar je ergens anders heen kijkt. Zorg dat het een foto is met voldoende licht en het liefste waar je iets doet wat echt bij jou past, bijvoorbeeld het spelen van gitaar of het uitoefenen van je favoriete sport. Als laatste zorg je er natuurlijk voor dat je verzorgd op de foto staat.

Wat zet je in je Tinder bio?

Je Tinder bio is minder belangrijk dan je profielfoto, maar kan toch het verschil maken. Plaats absoluut geen standaard zinnetjes die bij iedereen bekend zijn en ga ook geen ellenlang verhaal opdreunen over jouw dagelijkse leven. Wees origineel en vertel bijvoorbeeld iets grappigs over je profielfoto of over je favoriete activiteiten. Wees niet te direct maar je mag zeker al wat flirtende tekst gebruiken. Hou het vooral luchtig, leuk en vertel niet te veel over jezelf, laat haar daar maar achter komen tijdens jullie gesprekken.

Wat zijn goede openingszinnen?

Dit zouden geen goede Tinder tips zijn als we je niet wat hulp zouden bieden met openingszinnen. Ons advies is misschien niet helemaal wat je wilt horen, maar gebruik geen standaard openingszinnen. Deze zijn allemaal al tig keer gebruikt en zijn een beetje afgezaagd. Als ze jou leuk vindt reageert ze sowieso wel, of je nu met de meest originele openingszin ooit aankomt of dat je simpelweg een berichtje of gifje stuurt. Mocht je er toch voor willen kiezen om een echte openingszin te gebruiken, zorg er dan voor dat deze niet te lang is en het liefste persoonlijk is. Speel bijvoorbeeld in op haar naam of op de informatie die zie in haar Tinder bio heeft staan. Hopelijk heb je wat aan deze tips en stromen de Tinder matches binnenkort binnen. Zet hem op!


<- Terug naar nieuwsoverzicht