Ga op speeddate in plaats van gewone date | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Speed dating, voor meer dan alleen een leuke avond - 13-12-2016

Vind jij het normale daten soms ook zo vermoeiend of langdradig? Daten is helaas een lang proces met vaak al veel gesprekken voordat er überhaupt een date komt. Daarnaast kan het zelfs zo zijn dat een date er niet eens van komt en dat je eigenlijk gewoon je tijd zit te verdoen. Als je dan uiteindelijk op date gaat wordt er bijna altijd verwacht dat de man de rekening betaald. Voor een drankje in een bar valt dit wel mee, maar als jullie samen een drie gangen menu hebben weggewerkt kan dit nog wel eens een aardig bedrag zijn. Als ze vervolgens na de date zegt dat ze niet nog een keer wilt afspreken ben jij niet alleen veel tijd, maar ook geld kwijt voor iets wat nergens op uit is gelopen. Gelukkig maar dat speed dating bestaat.

Ga eens op een speeddate

Bij een speeddate weet je van te voren niet met wie je aan tafel gaat zitten, wat ook wel logisch is, aangezien je met meerdere vrouwen op een avond zult spreken. Bij speed dating heb je slechts een paar minuten de tijd hebt om indruk te maken, maar dus ook maar een paar minuten om het te verknallen. Als je zorgt dat je spontaan en zelfverzekerd overkomt dan heb je alvast veel punten gescoord. Iedereen die aanwezig is bij een speed dating evenement is daar voor dezelfde reden, dus je weet zeker dat je niet je tijd zit te voordoen.

Wat gebeurd er na de speeddate

Het voordeel van speed dating is dat het erg luchtig is en je nergens aan vast zit. Na een speeddate blijf je vaak nog even hangen om wat meer te praten met de dames waarmee je een klik hebt. Doordat een speed date zo kort is kan het zijn dat ze graag meer van je wilt weten en je een hele leuke avond tegemoet gaat. Als het helemaal goed klikt dan is het geen verkeerd idee om de avond voort te zetten bij haar thuis.

Toch wat extra hulp nodig, bekijk wat we voor jou kunnen betekenen in onze webshop.


<- Terug naar nieuwsoverzicht