Slechte gespreksonderwerpen tijdens jullie date | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Slechte gespreksonderwerpen tijdens jullie date - 15-06-2018

Aangezien een date kan bepalend zijn voor jullie eventuele toekomst en relatie is het niet alleen handig om te weten wat je kunt doen op een eerste date of waarover je kunt praten, het is ook belangrijk om te weten wat je juist niet moet doen of waar je beter niet over kunt praten. Door jou van de juiste tips te voorzien, proberen wij jou te helpen om een succesvolle date met jouw droomvrouw te hebben. Waar kun je tijdens jullie (eerste) date over praten en welke gespreksonderwerpen kun je beter overslaan? Gebaseerd op een artikel van Cosmopolitan zullen wij  jou vertellen over welke onderwerpen je beter niet kunt praten tijdens jullie date.

  • Negatieve gespreksonderwerpen - Het praten over 'negatieve' onderwerpen op jullie  date(s) kun je beter vermijden, het is namelijk beter om hiermee te wachten tot jullie elkaar wat beter kennen en al wat meer tijd hebben doorgebracht samen. Het is toch niet gezellig om te praten over hoe vervelend je dag wel niet was, de ruzie die je hebt met je broer of zus of over welke dingen je een hekel hebt? Voorkom dat je een verkeerde indruk maakt op jullie date en vermijd deze onderwerpen.  
  • Jullie ex(en) - Het komt vast ooit ter sprake, maar dit is geen goed onderwerp voor een date. Voorkom dat je je hele hart uitstort over je vervelende ex en waarom je haar zo haat. Zo krijgt je date namelijk geen goed beeld van jou en je persoonlijkheid, dus dit kun je beter overslaan of bewaren voor een later moment.
  • Lichamelijke ongemakken - Je moet er toch niet aan denken dat tijdens jullie romantische diner of filmavond een onderwerp zoals voetschimmel, overmatige transpiratie of haaruitval ter sprake komt? Laat dit soort onderwerpen maar achterwegen als je een succesvolle en gezellige date voor ogen hebt met jouw droomvrouw.
  • Werk en prestaties - Het is natuurlijk niet fout om het over jullie werk en carrière te hebben, maar zorg dat je niet teveel nadruk legt op jouw prestaties. Dan gaat het namelijk al snel lijken op opschepperij, en op deze manier maak je waarschijnlijk geen positieve indruk op haar. Het is uiteraard wel goed om te laten zien dat je je werk met passie doet, maar probeer niet te gaan opscheppen in een poging om haar te imponeren.
  • Zwaarbeladen onderwerpen - Het geven van jouw mening is natuurlijk hartstikke prima, zo kun je laten zien wat jij belangrijk vindt in het leven, waar jij voor staat en straal je zelfvertrouwen uit. Maar vermijd dat jullie date eindigt in een vurige discussie over zwaarbeladen onderwerpen zoals de politiek, religie, dierenleed of andere conflicten.

Heb je na deze handige tips toch nog wat extra hulp en steun nodig? Kijk dan in onze Webshop om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen tijdens de zoektocht naar jouw droomvrouw.


<- Terug naar nieuwsoverzicht