Lovegids.nl haalt Playboy
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Lovegids.nl haalt Playboy - 21-06-2018

Het kon niet lang op zich laten wachten: Playboy heeft lucht gekregen van de site Lovegids.nl! Nederlands grootste mannenblad reserveerde in zijn oktober 2012 uitgave maar liefst 2 pagina’s  en een stuk van de cover voor het artikel The male golddigger.  

The male golddigger, zoals de naam al zegt, gaat over de mannelijke evenknie van de golddigger, waarmee traditioneel een inhalige vrouw wordt bedoeld, die vooral uit is op het geld van haar partner. Een male golddigger is juist een man die vrouwen hoofdzakelijk op het saldo op hun bankrekening beoordeelt.

Vermogende vrouwen genoeg, aldus het artikel. Het voordeel van een vermogende vrouw is dat ze op haar eigen benen staat en weinig tot geen waarde hecht aan de financiële positie van haar potentiële partner. Verder verschilt het eisenlijstje van een vermogende vrouw niet bijzonder veel van dat van een minder bemiddelde dame, terwijl ze net zo gemakkelijk te versieren is, aldus meesterverleider Al Phadoc van lovegids.nl.

“Je hoeft alleen maar naar een locatie te gaan waar veel rijke vrouwen komen”, versimpelt Al Phadoc het verschil tussen het versieren van een rijke en een minder rijke vrouw. “In principe is er geen verschil tussen het versieren van een rijke en niet-rijke vrouw”, gaat hij verder. “Goed, er zijn wat nuanceverschillen, maar de meeste vooroordelen kan ik al gelijk de wereld uit helpen; zo hoef je zelf niet vermogend te zijn om een rijke vrouw te versieren”, geeft hij een voorbeeld.

“Een rijke vrouw valt eerder op een afgetrainde armoedzaaier in een leuk kloffie dan op een – sorry voor mijn taalgebruik – volgevreten miljonair die uit zijn Italiaans maatpak barst. Ach, en als je kleding haar niet bevalt, koopt ze misschien nog een ‘Armani’ voor je”, lacht hij. “Zorg dat je er verzorgd uitziet; goede schoenen, nette jeans en een net hemd doen wonderen. Een gladgeschoren gezicht, verzorgd kapsel en lekker geurtje doen de rest.”

En als je eenmaal een rijke vrouw hebt versierd? “Ach, dan kan het op alles uitlopen, hè? Net als bij een ‘gewone’ vrouw. Misschien blijft het bij een kortstondige flirt, misschien is het love & marriage”, antwoordt hij. “In het slechtste geval scoor je een etentje in een sterrenrestaurant of een snoepreisje naar Italië. In het beste geval gaat ze in haar verliefdheid voorbij aan de huwelijkse voorwaarden”, knipoogt hij.

Is Al Phadoc zelf een male golddigger? “Niet per se. Ik discrimineer niet”, lacht hij. “Rijk, arm … Het is mij om het even. Al moet ik wel op mijn hoede zijn voor golddiggers”, knipoogt hij.

Wie meer wil weten over het versieren van rijke vrouwen kan zich nog altijd inschrijven voor de bijna uitverkochte speciale workshop vrouwen verleiden op Lovegids.nl. Je vind hier ook de laatste data waarop de cursus word gegeven.


<- Terug naar nieuwsoverzicht