Lichaamstaal lezen van vrouwen | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Lichaamstaal vrouwen lezen - 10-07-2015

Als je als man hordes vrouwen ontmoet, maar het lukt je maar niet er eentje het bed in te krijgen of te versieren dan moet je zeker even verder lezen. Wij hebben namelijk een aantal tips en trucs op een rijtje gezet, zodat je weet wat vrouwen denken. Ze laat met haar lichaamstaal precies weten wat ze wil: is ze geïnteresseerd, beschikbaar en wil ze ook iets van jou? Wij vertellen het je allemaal.

Wie maakt de eerste move?

Vaak wordt verwacht dat mannen het initiatief nemen als het aankomt op versieren. Zij stappen op vrouwen af met een goede openingszin en beginnen een gesprek. Dat is echter helemaal niet altijd het geval. Vrouwen laten namelijk met hun lichaamstaal zien of ze iets van je willen en wat dat dan precies is. Het eerste teken dat een vrouw geïnteresseerd is, blijkt uit het feit dat ze ongegeneerd zit aan te staren en dat niet probeert te verbergen. Maak oogcontact en de eerste stap is gezet.

Lichaamstaal lezen: waar moet je als man op letten?

Alle mannen willen weten wat vrouwen denken, maar daar is geen beginnen aan. Let daarom op haar lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Gooit ze haar haar over haar schouder en bijt ze op haar lip? Dan zit je goed! Let daarnaast op haar ogen en neus. Knippert ze veel, zijn haar pupillen vergroot en haar neusvleugels opengesperd, dan kun je ervan uitgaan dat ze iets van je wil. Als alle tekenen aanwezig zijn, maar je bent nog niet helemaal zeker of je je move al kunt maken, let dan op haar handen en benen. Raakt ze haar lippen, nek of sleutelbeen aan dan is de kans groot dat ze je wil. Vaak zit een vrouw die geïnteresseerd in je is met gekruiste benen. Als ze daarnaast haar been aanraakt en de aandacht hierop wilt vestigen, kun je al je flirt-technieken in de strijd gaan gooien.

Stel haar op haar gemak

Als jullie het gezellig hebben en je bent klaar om naar huis te gaan, blijf dan haar lichaamstaal lezen en stel haar op haar gemak. Niets is vervelender als jullie allebei een ander idee hebben van wat er gaat gebeuren. Denken jullie er echter hetzelfde over en belanden jullie in bed, dan hebben wij nog één tip: geniet ervan!


<- Terug naar nieuwsoverzicht