Internet dating | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Internetdaten wordt steeds populairder - 31-07-2015

Als je moeite hebt met het vinden van een partner, is het helemaal niet vreemd meer om te kiezen voor internet dating. Waar er vroeger een taboe rustte op het vinden van een partner via internet, is het tegenwoordig heel normaal. Niemand vraagt zich meer af waarom je je partner niet in het 'echt' hebt ontmoet of waarom je voor internet daten hebt gekozen. Als je bijvoorbeeld een drukke baan hebt en geen tijd hebt om uit te gaan en nieuwe mensen te leren kennen, kan online daten een uitkomst zijn. Verschillende soorten datingsites schieten als paddenstoelen uit de grond. Wij vertellen je daarom graag de ins en outs, waar je op moet letten en waar je de juiste (seks)partner kunt vinden.

Bekende datingsites

Is internetdaten iets voor jou? Lees dan snel verder voor meer informatie. Er bestaan tegenwoordig veel verschillende soorten datingsites. De bekendste sites zijn Lexa en Relatieplanet. Specifiekere sites zijn E-matching en Match4me, waar alleen hogeropgeleiden (minimaal hbo) zich kunnen inschrijven. Mensen die op hetzelfde geslacht vallen kunnen terecht op Gay Parship of Girls G-dating. Wij begrijpen echter dat er ook mensen zijn die niet per se op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar gewoon een lolletje willen beleven. Ben jij op zoek naar een one-night-stand, dan is online daten ook iets voor jou. Het is makkelijk om met iemand af te spreken. Zorg er wel voor dat je allebei hetzelfde idee hebt van de date.

Online daten via Tinder

Tegenwoordig heeft iedereen wel een smartphone. De app Tinder is bedoeld om snel in contact te komen met mensen. Als je een profiel hebt aangemaakt, kun je instellen of je op zoek bent naar mannen of vrouwen, een straal waarin zij zich moeten bevinden en de leeftijd. Komt er iemand voorbij die je wel ziet zitten, dan kun je naar links swipen. Doet de ander dit ook dan is er een match en kunnen jullie met elkaar praten. Er wordt wel eens gezegd dat mensen via Tinder voornamelijk op zoek zijn naar seks, dus trek de stoute schoenen aan en beleef een geweldige nacht!


<- Terug naar nieuwsoverzicht