Hoe je een one night stand krijgt | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

How to: een one night stand krijgen - 03-01-2017

Veel single mannen die een avond uit gaan hopen een dame te ontmoeten waarmee ze een leuke nacht zonder verplichtingen tegemoet kunnen gaan. Helaas loopt dit erg vaak anders dan gepland en dat kan meerdere redenen hebben. In dit artikel lees je een aantal handelingen die je beduidend meer kans zullen geven om de avond niet in je eentje af te sluiten. We beginnen direct met de eerste tip die eigenlijk best wel logisch is: ruim je huis op. Mocht je het geluk hebben en je neemt een vrouw mee naar huis, maar het is een totale zwijnenstal heb je alsnog grote kans dat het niet gaat gebeuren. Dat is net alsof je een voetbalwedstrijd met 1-0 voor staat en in de blessuretijd nog twee tegengoals krijgt.

Probeer te ontdekken of ze interesse heeft

Het is natuurlijk vervelend als je met een vrouw aan het praten bent en ze daarna pas zegt dat ze morgenvroeg moet werken of bijvoorbeeld met haar vriendinnen mee naar huis moet omdat ze ver weg wonen. Probeer daarom dus vragen te stellen waardoor je dit soort zaken kunt achterhalen en er dus achter kunt komen of je wellicht je tijd zit te verdoen. Vraag bijvoorbeeld of ze verder nog plannen heeft dit weekend zodat je weet of ze niks te doen heeft morgen.

Neem je tijd

Probeer het niet gedaan te krijgen in 10 minuten, maar neem gewoon je tijd. Praat gezellig met haar en wees vooral grappig en probeer te flirten. Dit zijn allemaal zaken waardoor ze jou waarschijnlijk nog leuker vindt en veel eerder geneigd is om met je mee te gaan. Als je gehaast over komt om de avond af te sluiten kan het zijn dat ze denkt dat je ook met wat anders gehaast bent, en dat willen we natuurlijk niet hebben. Zorg dus dat ze zich gewoon op haar gemak voelt en dat ze zich absoluut niet gedwongen voelt om iets te doen wat ze misschien niet wilt.

Drink niet te veel!

Dit zou eigenlijk standaard moeten zijn maar helaas gebeurt het maar al te vaak iemand een kans heeft, maar deze verspeeld doordat hij té dronken is. Nog even wat moed indrinken is dus het slechtste wat je kunt doen. Niet alleen kun je vervelend worden als je dronken bent, maar ook je jongeheer kan er wat 'slaperig' van worden. Sla dus af en toen een drankje over of drink af en toe wat water tussendoor. Dan eindigen we nog met een laatste tips, neem altijd een condoom mee, ook al heb je intentie niet om te gaan scoren. Niets vervelender dan de mogelijkheid om met een vrouw mee te gaan en halsoverkop ergens bescherming te moeten regelen.


<- Terug naar nieuwsoverzicht