Hoe je haar telefoonnummer vraagd | Lovegids
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Hoe krijg je haar telefoonnummer (zonder erom te vragen)? - 15-06-2018

De sleutel van het hart van een vrouw is haar telefoonnummer. Een stapje dichterbij het veroveren van haar hart is het bemachtigen van haar telefoonnummer. Dit kun je doen door op strategische wijze haar telefoonnummer te vragen. Er zijn echter nog andere manieren om haar nummer te verkrijgen, zónder erom te vragen. Deze manieren bespreken we hier.

Niet om haar nummer vragen; zég dat ze het moet geven

Dit advies klinkt in eerste instantie wellicht een beetje raar. Een vrouw vertellen dat ze mij haar nummer móet geven? De volgende redenen verklaren waarom deze strategie ter afwisseling succesvol kan zijn:

  • Wanneer je om haar telefoonnummer moet vragen, zal de vrouw gaan nadenken: “inderdaad, mag hij mijn telefoonnummer wel hebben?”. Ze zal wellicht redenen gaan bedenken waarom je haar telefoonnummer níet mag hebben.
  • Wanneer je ervan uitgaat dat de vrouw jou haar telefoonnummer zal geven, zal ze jouw leiding opvolgen. Een vrouw wil niet dat je haar vraagt: “mag ik je kussen?”. Ze wilt dat je haar gewoon kust. Je toont hiermee tegelijkertijd zelfvertrouwen, initiatief en leiding.
  • In plaats van om haar telefoonnummer te vragen, kun je nieuwe, originele (openings)zinnen gebruiken zoals: “jij lijkt me een coole meid, laten we telefoonnummers uitwisselen” of “ik vind je erg interessant, hoe blijven we met elkaar in contact?”. Hierbij geef je een compliment én bemachtig je haar telefoonnummer.

Haar nummer vragen op het juiste moment

Belangrijk bij het vragen van van haar nummer is dat je wacht op het juiste moment. Wat je strategie ook is, of je haar zegt dat ze het moet geven of dat je het netjes vraagt, het moment is alles. Vraag haar nummer op het hoogtepunt van jullie gesprek. Wacht niet te lang, maar begin ook niet te vroeg. Je voelt zelf wel aan wanneer het geschikte moment daar is.

Wil je meer informatie over het telefoonnummer vragen van je droomvrouw? Of wil je al een stapje verder maar heb je advies nodig? Neem contact met me op om je in te schrijven voor een workshop of om mijn totaalpakket Verleid Iedere Vrouw te bestellen.


<- Terug naar nieuwsoverzicht