Vindt zij mij wel leuk? | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Hoe kom je erachter of zij jou leuk vindt - 12-05-2016

Op zoek gaan naar je droomvrouw en daten is natuurlijk hartstikke spannend. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk maar om een ding: vindt ze jou ook leuk? Omdat deze vraag misschien lastig is om direct te stellen, is het uiteraard fijn om hier op een andere manier achter te komen. Gelukkig zijn er een aantal signalen waaruit je kunt opmaken dat zij interesse in jou heeft, vrouwen zijn namelijk makkelijker te lezen dan je misschien denkt. Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

1. Ze lijkt een beetje zenuwachtig

Sommige vrouwen worden een beetje zenuwachtig wanneer ze vinden dat er veel op het spel staat. En dat is natuurlijk altijd een goed teken! Waarschijnlijk wilt ze er zeker van zijn dat ze het niet verpest tussen jullie. Stel haar dus gerust en deel jouw gevoelens.

Ze gaat een gesprek met jou aan

Ze probeert altijd een praatje met jou te maken, over uiteenlopende onderwerpen. Van het hondje van de buurvrouw tot die lastige collega van haar oom. Ze weet altijd wel iets te vinden om met jou over te praten. Ze vindt het dus leuk om met jou te praten en is graag bij jou in de buurt!

Ze vertelt haar vrienden over jou

Ze heeft haar vrienden over jou en jullie date(s) verteld. Wanneer ze dit openlijk toegeeft aan jou, zullen het waarschijnlijk niets meer dan positieve verhalen zijn geweest! Haar vriendinnen kunnen vast niet wachten om jou te mogen ontmoeten.

Ze toont interesse en doet moeite voor je

Eigenlijk een beetje hetzelfde als het hiervoor genoemde punt over het willen praten met jou. Heeft zij bijvoorbeeld een andere afspraak verzet voor jullie date of is zij gelijk vanuit haar late dienst naar jullie ontmoetingsplek geracet? Ze zal alleen maar al deze moeite doen en interesse in jou en jouw leven tonen wanneer ze je daadwerkelijk leuk vindt!

Ze praat niet over andere mannen

Let even op of ze het over afspraken met andere mannen heeft. Dit kan twee dingen betekenen: ze vindt je juist leuk of niet leuk. Wanneer ze opschept over andere dates, kan ze dit juist doen om jouw reactie te testen. Even goed de manier waarop ze dit zegt in de gaten houden dus!

Dus zie jij een van deze signalen bij jouw droomvrouw? Grote kans dat zij jou ook ziet zitten! Raap dus al je moed bij elkaar en vraag haar hoe het tussen jullie zit. Succes!


<- Terug naar nieuwsoverzicht