Vrouwen versieren? Let op haar lichaamstaal | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Haar lichaamstaal laat zien of ze aan het flirten is - 17-11-2016

Als je met een vrouw aan het praten bent geeft ze vanzelf een aantal signalen af waaruit kan blijken of ze wel of geen interesse in je heeft. Meestal gebeurd dit onbewust, maar toch geeft menig vrouw erg veel prijs over hoe ze over je denkt. Af en toe kan het zo zijn dat ze dit wel bewust doet, maar dit is dan puur om jou te laten weten dat ze interesse heeft en jij weet dat je een move kunt maken. Een aantal wetenschappers hebben onderzoek gedaan op het gebied van lichaamstaal en concluderen dat verschillende bewegingen ook echt bepaalde betekenissen hebben. Hier bespreken we een aantal van deze signalen zodat jij nooit meer een signaal misloopt en meer succes behaald met vrouwen versieren.

Ze heeft een open houding

De lichaamstaal van een vrouw zegt erg veel over hou ze over je denkt en of ze aan het flirten is. Als ze bijvoorbeeld haar armen over elkaar houdt wil dat zeggen dat ze vrij gesloten is en dus waarschijnlijk geen interesse in je heeft. Ook het kantelen van het hoofd kan betekenen dat ze het leuk vindt om met je te praten en dat het dus ook waarschijnlijk is dat ze interesse in je heeft. Verder is het vrij algemeen bekend dat als ze lacht ze het naar haar zin heeft en zich op haar gemak voelt.

Haar handen laten zien of ze aan het flirten is

Een vrouw doet bewust of onbewust zo veel met haar handen dat dit al vrij snel duidelijk kan maken of ze geïnteresseerd is of niet. Hetgeen dat het meeste opvalt is het (onnodig) aanraken van bijvoorbeeld je schouder, borst of misschien zelfs je been als jullie zitten. Een ander belangrijk signaal is als ze niet zo goed weet wat ze met haar handen moet en dus maar aan dingen gaat frunniken. Zit ze te frunniken aan haar truitje, te spelen met haar haren of maakt ze een strelende beweging over een object dan vindt ze jouw gezelschap erg prettig.

Vrouwen verleiden? Let op haar pupillen

Iets waar geen invloed op kan worden uitgeoefend is de grootte van een pupil. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de pupillen van een vrouw groter worden als ze iets ziet wat ze graag wil hebben of waar ze opgewonden van wordt. Dit een reactie waar iemand geen invloed op kan uitoefenen terwijl zaken als het aanraken van je borst of haar houding natuurlijk wel beïnvloed kunnen worden.

Let op de afstand tussen jullie twee

De afstand tussen twee personen als ze een gesprek hebben verteld veel over wat ze van elkaar denken. Hoe aardig mensen elkaar vinden, hoe dichter bij elkaar ze zullen staan of zitten. Vind ze het dus niet vervelend om dicht bij je te staan als jullie praten, zie dit dan als een teken dat ze zich op haar gemak voelt bij jou. Om vrouwen te versieren dien je toch op erg veel dingen te letten om tussendoor te kunnen peilen hoe zij zich voelt.


<- Terug naar nieuwsoverzicht