Goede morning seks | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Goede morning seks - 21-06-2018

Wist je dat er veel voordelen hangen aan een flinke sessie morning seks? Als jij de ochtend begint met een stevige neukpartij, kun je zeker een goede dag tegemoet zien. En jouw seksmaatje natuurlijk ook. Wat ons betreft is morning seks dé manier om je dag te starten, en wij vertellen ze je graag waarom:

Beter dan een gym sessie

Als je 's ochtends hebt gesport, voel je je vaak de hele dag beter. Wist je dat een neukpartij ook als "sporten" kan tellen? Je verbrandt namelijk bijna 150 calorieën in slechts een half uurtje. Laten we eerlijk zijn: een sekspartij in de ochtend is toch veel leuker dan gewichten heisen in de sportschool?

Morning seks, beter dan een aspirientje

Wanneer je de dag begint met een stevige sekspartij, dan komen er verschillende stofjes vrij in je lichaam, waaronder Oxytocin (plezier hormoon) en Immunoglobuline (antilichaam). Deze laatste zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor griepjes en andere ziektes. Oftewel: morning seks is een soort natuurlijk medicijn.

Extra genot tijdens een ochtendsessie

Seks is sowieso al geweldig, maar het kan nóg beter. Een morning seks sessie zorgt er misschien voor dat je een beetje moet haasten of wat later op je werk gaat komen. Hierdoor komt extra adrenaline vrij. Deze adrenaline brengt je sekspartij naar een hoger level: je geniet nóg intenser. Het is dus niet alleen gezond, maar ook lekkerder om 's ochtends te seksen.

Ben je overtuigd? Vertel de bovenstaande redenen aan je vrouwelijke bedpartner en jij kunt beslist rekenen op een heerlijke morning seks sessie!

Wil je graag iemand vinden om een hete morning seks sessie mee te delen? Kijk dan in de LoveGids webshop zodat jij straks iedere vrouw kunt versieren!


<- Terug naar nieuwsoverzicht