Foute en slechte openingszinnen | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Foute openingszinnen - 21-06-2018

Het is de grootste nachtmerrie van iedere vrouw. Er komt een leuke man op haar af, hij kijkt haar in haar ogen aan en zegt: “Hey, heb jij die gegooid?!” (met een bierviltje op zijn neus). Wat een afknapper... Helaas bestaan er nog veel meer van deze slechte openingszinnen. Om jou voor fouten zoals deze te behoeden hebben wij 5 foute openingszinnen op een rijtje gezet. Probeer deze slechte openingszinnen dus vooral NOOIT uit!

5 foute openingszinnen

  1. “Ken ik jou niet ergens van?” Deze openingszin is zó passé en zal absoluut niet werken bij jouw droomvrouw.
  2. “Deed het pijn, toen je uit de hemel kwam vallen?” Afgezaagd!
  3. “Is die rook boven je hoofd van een sigaret, of ben je gewoon echt zo heet?” Noem een vrouw niet 'heet'. Liever wordt ze 'sexy', 'slim' of 'mooi' genoemd.
  4. “Kijk niet zo boos!” Het is nooit goed om een vrouw te vertellen wat ze moet doen, zeker niet als het 't eerste is wat je tegen haar zegt!
  5. “Ik heb geen openingszin, maar jij hebt een opening en ik heb zin.” Really? Deze zin is door vrouwen zelf op nummer 5 van de slechte openingszinnen gezet, met name vanwege de vulgariteit.

Hoe dan wel openen?

Oké, de boodschap is duidelijk. Gebruik géén standaard foute openingszinnen. Maar wat zeg je dan wel? Dit kan best moeilijk zijn, zeker wanneer je zelf niet over veel creativiteit of zelfvertrouwen beschikt. In het boek Verleid Iedere Vrouw staat alles wat je moet weten om een goede indruk bij een vrouw achter te laten. Bestel het boek of lees meer over gespreksopeners in ons artikel Openingszinnen.


<- Terug naar nieuwsoverzicht