Sms flirten | flirten via sms of app | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Flirten via sms - 21-06-2018

Flirten via sms, het is niet voor iedereen even gemakkelijk. Doe je het goed, dan kan sms flirten zeer succesvol zijn. Dan moet je jezelf echter wel behoeden voor grote fouten waarvan jouw droomdate afknapt. Heb je haar nummer gekregen en wil je proberen te flirten via app of sms, dan hebben wij een aantal vuistregels voor je die je gratis kunt opvolgen.

De vuistregels van sms flirten

Om succesvol te kunnen flirten via de app of via sms zijn er een aantal gouden vuistregels. Deze regels oftewel tips behandelen wij hieronder:

  • Wees niet te opdringerig. Geef de andere persoon de kans om te reageren en stuur bijvoorbeeld geen berichtjes met vraagtekens als je nog niets hebt gehoord. Heeft  de persoon na een aantal dagen nog niet gereageerd, dan kun je netjes vragen of ze je berichtje wel heeft ontvangen.
  • Stuur 's ochtends of 's avonds berichtjes. Stuur 's ochtends, bijvoorbeeld voordat je gaat werken, en 's avonds, voordat je gaat slapen berichtjes. Ze weet dan dat je aan haar denkt als je wakker wordt en voordat je gaat slapen. 's Nachts smsen of appen hoeft dan weer niet, dit kan als vervelend worden ervaren.
  • Wanneer jullie al langere tijd flirten via sms, kun je eens voorzichtig vragen of ze met je op date wilt. Jullie contact moet er namelijk op gericht zijn om een date eraan over te houden. Werk hier dan ook naartoe. Doe dit niet direct in het begin, maar wacht ook niet te lang. Het flirten via app kan dan saai worden en bovendien is het niet de bedoeling dat jullie just friends worden.

Waarom sms flirten werkt

Als je nog nooit hebt geflirt via sms of app kun je je afvragen of het werkelijk werkt. Digitale communicatie wordt steeds belangrijker en mensen bellen steeds minder vaak. Het is dus belangrijk dat je goed kunt inspelen op deze ontwikkelingen en geen kansen laat liggen!

Voor meer informatie over sms flirten of andere tips neem je contact met me op of bestel je het boek Verleid Iedere Vrouw.


<- Terug naar nieuwsoverzicht