De beste redenen voor seks | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Extra redenen om seks te hebben - 01-07-2016

Wanneer je je droomvrouw eindelijk in bed gekregen hebt, wil je natuurlijk ook all the way gaan. Sommige vrouwen hebben echter net dat extra zetje nodig, om te besluiten dat ze daadwerkelijk seks willen hebben. Probeer haar te overtuigen met goede redenen om seks te hebben, zoals de voordelen voor jullie gezondheid! Daar kan toch niemand meer omheen? Verpest je kansen echter niet door te opdringerig te zijn, je kansen worden alleen maar kleiner daardoor naar alle waarschijnlijkheid. Waar is seks nu zo goed voor?

Het verbranden van calorieën

De meeste vrouwen zijn veel bezig met hun lijn en het verbranden van calorieën om er zo goed mogelijk uit te zien. Wist je dat je met een vrijpartij van een half uur al gauw 100 kcal kunt verbranden? Dit is ongeveer even veel als door 12 minuten traplopen, 15 minuten intensief dansen of 20 minuten lopen. Extra mooi meegenomen, toch?

Het houdt je huid en haar mooi

Uit onderzoek is gebleken dat mensen, vooral vrouwen, die seksueel actief zijn aantrekkelijker gevonden worden. Dit komt door bepaalde stofjes die vrijkomen tijdens de seks, zoals oestrogeen, aangezien dit ervoor zorgt dat de huid egaler wordt en de vrouw glanzend haar krijgt. In plaats van een afspraak bij de kapper, voldoet een potje seks

Je valt sneller in slaap

Vooral voor mensen die minder goed slapen is dit een goede redenen. Doordat er rustgevende stofjes vrijkomen tijdens de seks val je gemakkelijker in slaap. Slaap lekker!

Het hebben van seks vermindert stress

Alsof dit allemaal nog niet mooi genoeg is, raak je door het hebben van seks meer ontspannen en verlaagt je bloeddruk. Een ontspannen lichaam en verlaagde bloeddruk zijn natuurlijk altijd goed voor je gezondheid!

Het verbeteren van je weerstand

Heb jij snel last van een griepje of een vervelende verkoudheid? Dan is het hebben van seks wellicht ook een goede oplossing. Weg met die zakdoekjes die door het hele huis slingeren!

Wist jij dit allemaal al? Grote kans van niet, en de kans is ook groot dat jouw droomvrouw dit ook nog niet allemaal doorheeft. Wellicht het proberen waard toch? Gooi je charmes in de strijd en laat haar merken hoe goed het is om seks te hebben! Heb jij toch nog een extra zetje in de rug nodig? Kijk dan wat de producten uit onze Webshop voor jou kunnen betekenen.


<- Terug naar nieuwsoverzicht