Dating tips voor mannen | Lovegids
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Dating tips voor mannen - 13-11-2014

Met de eerste date tips voor mannen weet je voortaan wat je echt niet moet doen tijdens jullie eerste date. Dit betekent niet dat je de dating tips voor mannen alleen de eerste date in je achterhoofd moet houden. Want als je ze niet opvolgt knapt een vrouw de tweede, derde of volgende date alsnog op je af!

Dating tips voor mannen die zorgen voor een goede start van je date:

 1. Te laat komen
  Een goed begin begint op het tijdstip dat jullie hebben afgesproken. Kom echt niet te laat op zo´n eerste date. Dit heeft gelijk een nadelig effect op haar vertrouwen in jou.
 2. Slordig erbij lopen
  Die eerste indruk heb je al gemaakt toen jullie nummers uitwisselden of de afspraak maakten. Toch is het van belang om netjes voor de dag te komen op jullie eerste date. Zorg dat ze met je gezien wilt worden!
 3. Twijfelen en ingezakt zitten
  Geen enkele vrouw valt voor een man die onzeker overkomt. Straal zelfvertrouwen uit door niet te twijfelen en rechtop te gaan zitten. Wees ook niet bang om haar aan te kijken!
 4. Onfris ruiken
  Je date moet niet bang zijn om dicht bij je in de buurt te komen. Met een lekker luchtje (het axe-effect) komt ze sneller dichter op je staan en zal ze sneller aan je denken als je niet bij haar bent, want je rook zo lekker.

Met deze vier eerste date tips voor mannen ben je verzekerd van een goede start van je eerste date. De sfeer is gezet. Nu is het zaak om met de volgende dating tips voor mannen te zorgen voor een complete succesvolle date de rest van de middag/avond.

Dating tips voor mannen die zorgen voor een leuk vervolg van je date:

 1. Onrustig en klungelig doen
  Net zoals twijfelen en ingezakt zitten, wek je met onrustig en klungelig gedrag een onzekere indruk. Een vrouw wil een echte man die zeker is van zichzelf. Als je rustig overkomt, overtuigt dit haar meer dan wanneer je de juiste dingen zegt.
 2. Drinken waardoor je rem volledig verdwijnt
  Een drankje om een beetje los te komen en de spanning voor de eerste date te weren, kan natuurlijk. Het is misschien zelfs aan te raden. Maar kijk uit dat je niet te ver gaat. Als je te veel drinkt, flap je er misschien dingen uit, of doe je dingen, waar je later spijt van krijgt!
 3. Continue aan het woord zijn
  Het is goed om ook te praten, maar een vrouw wil ook haar ei kwijt en over zichzelf praten. Geef haar de ruimte hiervoor! Dan gaat ze je in ieder geval aardiger en galanter vinden.
 4. Haar stil aanstaren of wegkijken
  Je wilt je date ook niet continue aan het woord laten. Een rustige date die alleen maar de ander aankijkt en aanhoort, is namelijk geen leuke aanvulling op de date. Ga in gesprek en vertel wat over jezelf, waar je van houdt en wat je doet.
 5. Opscheppen over hoe goed je bent
  Schiet ook bij tip 8 niet door... je wilt niet opscheppen. Een handige manier om dit te vermijden is door je date te vragen naar haar hobby's, werk etc. Dan kun jij daarna ook vertellen wat jou bezighoudt, zonder dat je er uit het niets over begint en het direct overkomt als opschepperij.

Sla bij jouw date je slag met deze eerste date tips voor mannen!


<- Terug naar nieuwsoverzicht