Dating Doctor Al Phadoc deelde bed met 300 vrouwen
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Dating Doctor Al Phadoc deelde bed met 300 vrouwen - 21-06-2018

Datingdoctor Alphadoc van dating advies website Lovegids.nl is een persoonlijke mijlpaal gepasseerd; recentelijk noteerde hij zijn 300ste bedpartner. Een moyenne van exact één vrouw per maand de afgelopen 25 jaar.

300 is een aantal waar de gemiddelde Nederlandse man alleen maar van kan dromen, aangezien hij in zijn leven niet meer dan zes verschillende sekspartners heeft – precies het gemiddelde aantal vrouwen met wie de datingconsulent in een halfjaar het bed deelt. Toch is hijzelf de eerste om zijn ‘prestatie’ te relativeren. “Ik ben een gemiddelde man met een bovengemiddeld zelfvertrouwen als het op vrouwen aankomt”, vertelt de man die schuilgaat achter het pseudoniem Al Phadoc.

“In principe kan iedere man wat ik kan. Ik wil niet alles verklappen, maar een deel van mijn succes schuilt in de aantallen vrouwen die ik benader”, licht hij een tipje van de sluier op. “Je moet een blauwtje durven lopen en accepteren dat je vaker wordt afgewezen dan succes hebt, maar je kunt je succesratio flink opschroeven met de adviezen en tips die je terugvindt in mijn boek "verleid iedere vrouw" en die ook de basis vormen voor mijn trainingen, workshops en cursus vrouwen versieren”, aldus Al Phadoc, die de voorbije kwarteeuw een even simpele als ingenieuze methode voor het verleiden van vrouwen heeft ontwikkeld.

Met 300 vrouwen achter zijn naam is Al Phadoc geenszins van plan op zijn lauweren te gaan rusten. “Ik ben 48 jaar en heb nog een flink aantal seksueel actieve jaren voor me. Ik weet wel zeker dat ik de 400 kan passeren en misschien zelfs de 500”, aldus de man wiens ‘veldtocht’ begon in 1987, op 23-jarige leeftijd. “Ja, ik was een laatbloeier, maar ik heb mijn achterstand ruimschoots goedgemaakt. En ik ben geenszins van plan met 65 met pensioen te gaan”, knipoogt hij.


<- Terug naar nieuwsoverzicht