Tips voor een date thuis! | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Date-tips voor thuis - 12-06-2018

Daten is spannend voor iedereen, want wordt het een succes of niet? Er komt heel wat voorbereiding bij kijken bij het plannen van zo'n date, maar wat veel mensen niet snel doen is de eerste date thuis hebben. Wij zijn van mening dat dit prima kan, en je zelfs wat moeite en geld kan besparen. Want als jij druk aan het daten bent om je droomvrouw te vinden, kan dit natuurlijk aardig oplopen in kosten. Daarom willen wij jou een aantal tips geven, om thuis een geslaagde date op te zetten. Ondanks dat het succes van een date grotendeels afhangt van het gezelschap tijdens een date, zijn er ook dingen die je zelf in de hand hebt. Wil je na het lezen van dit artikel nog meer weten over daten en tips hierover doorlezen? Dan raden wij jou aan om ook een kijkje te nemen op de website van Elle, hier vind je namelijk nóg meer tips!

1) Organiseer de date in een bepaald thema

Een tip voor een leuke date is om er een thema-avond van te maken. Probeer te kiezen voor een thema dat jullie beiden aanspreekt, zijn jullie bijvoorbeeld allebei lyrisch over de jeugdvakanties in Frankrijk of heeft zij Italiaanse grootouders? Gebruik deze informatie dan bij het kiezen van een geschikt thema, zo laat je haar gelijk zien dat je goed naar haar verhalen geluisterd hebt! Voor een Italiaans thema is het bijvoorbeeld leuk om de tafel met een rood-wit geruit tafellaken te dekken, een heerlijke pizza te bakken of lasagne te maken, een Italiaanse playlist met muziek samen te stellen en een Italiaanse film bekijken onder het genot van een wijntje. Met een beetje fantasie waan je je binnen no-time in Italië, heel romantisch!

2) Neem de tijd om elkaar te leren kennen

Ondanks dat dit vaak heel spannend is, is een date thuis de perfecte gelegenheid om een goed gesprek met elkaar aan te gaan. Zo leer je elkaar gelijk kennen en goede communicatie vormt natuurlijk de basis van een gezonde relatie. Zorg dat je tijdens jullie gesprekken niet constant zelf aan het woord bent, maar probeer een vragenvuur richting je date ook te vermijden. Hierbij gaat het dus om het zorgen voor een goede balans.

3) Kook samen de maaltijd

Wat is er nou leuker dan samen koken? Dit werkt gelijk als een goede ijsbreker, aangezien de focus dan niet voor de volle 100% op jullie, misschien ietwat ongemakkelijke, gesprek, maar worden jullie allebei een beetje afgeleid door de handelingen van het koken. En daarna kunnen jullie samen genieten van deze heerlijke maaltijd!

4) Zorg dat je huis er fris en toonbaar uitziet

Een tip: de meeste vrouwen houden van orde en hygiëne. Zorg er daarom dus voor dat je huis er netjes en toonbaar uitziet. Zo heeft ze gelijk een goede eerste indruk en rent niet al gelijk gillend weg wanneer ze je huis binnen loopt!

Deze tips helpen jou om een succesvolle date te plannen thuis! Heb je nog meer tips nodig of een behoefte aan extra informatie? Neem dan een kijkje in onze webshop en kijk hoe onze producten jou kunnen helpen.


<- Terug naar nieuwsoverzicht