Eerste date? Lovegids geeft je date tips!
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Date tips voor de eerste date - 21-06-2018

Het is zo ver, je hebt die mooie vrouw versiert en binnenkort ga je met haar op date. De eerste date is de belangrijkste, want als je hier niet goed uit de verf komt is het direct voorbij. Het is daarom belangrijk dat je er voor zorgt dat het een leuke, spannende of romantische eerste date wordt zodat ze niet kan wachten tot je haar weer opbelt voor de volgende date. Wij geven je een aantal leuke date tips waarmee je al meer punten scoort dan een standaard date in de bioscoop of bij een bar.

Naar de dierentuin

Dit is wellicht een van de duurde opties, maar staat garant voor een leuk dagje uit met de leuke dame. Het bezoeken van een dierentuin is iets wat we van vroeger uit al leuk vonden en ben eerlijk, dat vinden we nog steeds. Het voordeel van het bezoeken van een dierentuin is dat er altijd genoeg is om over te praten. Weet je even niks meer te zeggen, zeg iets leuks over een van de dieren waar jullie bij staan, opties genoeg! Daarnaast komt het gegarandeerd als een verrassing voor haar dat je haar mee neemt naar de dierentuin als eerste tuin, wat dat heeft nog niemand eerder gedaan.

Organiseer een picknick

Dit is wel afhankelijk van het weer, maar als het weer mee zit heb je ook wat. Zoek een leuk plekje in een park, langs een meer of gewoon elk plekje dat je kent dat een mooi uitzicht heeft. Een picknick is goedkoop en je kunt helemaal zelf bepalen hoeveel lekkernijen (lees: drank) je mee kunt nemen. Let er wel op dat je niet te dronken wordt en domme dingen gaat doen, maar dat spreekt voor zich. Neem een speaker mee voor een ontspannen muziekje en leer elkaar goed kennen.

Regel een sportieve eerste date

Als jij en je date allebei niet de meest sportieve types zijn is dit wellicht niet het beste idee, maar als jullie allebei graag sporten kan dit erg leuk zijn om die eerste date tot een succes te maken. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Wees creatief en verras haar zodat ze niet alleen onder de indruk is van je sportieve kunnen, maar ook van je creativiteit. Neem haar mee voor een proeflesje golf, ga een rondje skaten of bezoek een klimmuur.

Neem een kookles

Geen zin in een standaard restaurant, schrijf je in voor een kookles. Een kookles is een leuke eerste date omdat je constant bezig bent en altijd genoeg hebt om over te praten. Daarnaast mag je het heerlijke zelfgemaakte eten daarna zelf opeten. Als het mislukt kun je altijd nog ergens heen gaan om te eten of anders iets te bestellen en lekker thuis opeten. Wie weet, als je avond goed verloopt heb je haar in ieder geval al in je huis.

Kun je toch nog wat extra hulp gebruiken? Kijk dan in onze webshop wat wij voor je kunnen betekenen!


<- Terug naar nieuwsoverzicht